jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

A válogatott első edzőmeccsei következnek a héten

| 2014-07-21

A válogatott első edzőmeccsei következnek a héten
Az Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfi válogatott játékosai számára alighanem ünnepnap lesz a csütörtök és a péntek. Ekkor edzőmeccsek színesítik a felkészülést, Szlovákiával meccselnek Supoláék. Hetek óta izzadnak Kecskeméten a válogatott kerettagok, köztük a két Alba Fehérvár - játékos Supola Zoltán és Csorvási Milán.

Hetek óta izzadnak Kecskeméten a válogatott kerettagok, köztük a két Alba Fehérvár-játékos, Supola Zoltán és Csorvási Milán. A Sztojan Ivkovics vezette szakmai stáb az Eb-selejtezőkre készíti fel a csapatot, a csehek, grúzok és portugálok elleni, vélhetően kemény menetre. A munka monotonitását ezen a héten két edzőmeccs is megtöri, Supiék csütörtökön és pénteken is Szlovákia ellen mutathatjhák meg, hol tartanak a felkészülésben. A találkozók a kecskeméti sportcsarnokban lesznek, csütörtökön 18.45-kor, pénteken 17.45-kor, a belépés mindkét meccsre ingyenes.
Közben már lehet kapni a jegyeket a hazai selejtezőkre is, augusztus 13-án a grúzokat, 20-án a portugálokat, 27-én a cseheket fogadja a válogatott. Előbbi két meccs szintén Kecskeméten, utóbbi  Szolnokon lesz. A felnőtt jegyek 1500, a kdvezményesek 1200 forintba kerülnek. Bérlet is váltható 2500 illetve 2000 forintért, a két kecskeméti találkozóra.
Mint ismert, Hanga Ádám, Báder Márton és Lóránt Péter személyében éppen a komoly(abb) nemzetközi tapasztalattal rendelkező kosarasok hiányoznak sérülés miatt a keretből, amelyben alighanem így több lehetőséghez juthatnak a fehérvári kerettagok is.
Forrás: http://www.albakosar.hu/index.php?pg=news_3_2082

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat