jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Alba Regia Kupa

| 2015-04-16

2015 április 11-12-én tátották a Velencei tavon a az Alba Regia kupát.
Itt a tavasz. A Balaton vízének hőmérséklete szépen kúszik felfele, a hét végén már megközelítette a 10 fokot, ami még távol tartja a fürdőzőket, de trapézon állva már már elviselhető. A kikötőkben gőzerővel daruznak, kenik az algagátlót, üldögélnek a megnyíló kocsmák teraszain, mert két hét múlva már vége az R betűs hónapoknak és beköszönt az üzemszerű hajós szezon. A versenynaptár még nem kínál balatoni megmérettetést, szemben a Velence tó hagyományosan korai aktivitásával. Már a második hétvége kínált versenylehetőséget a bevállalós osztályoknak, ezúttal jelentős létszámú mezőnyöknek. Finnben 20-an, Kalózban 10-en, de Laserben, Optimistben is sokan vállalták a megmérettetést. A szombati könnyűszeles rulett csupán két futamot engedett, de vasárnap négy futamot is lenyomott a bevállalós mezőny.

A Velence tavi műhely töretlen népszerűsége nem véletlen. A természeti adottságok is kedvezőek, hiszen a tó mérete, sekély hullámmentes víze már önmagában is kitűnő lehetőség a korai szezonkezdésre, de ettől akár még mint horgászparadicsom is megállná a helyét.

Kellenek azok az önfeláldozó figurák, akik miatt a mostoha körülmények ellenére is évről évre benépesül a szűk telep, akik javítgatják a leszakadt sólyákat, akik biztosítják, a működőképes motorosokat, akik megrendezik a versenyeket, akik ott fagyoskodnak a zsűrihajón, akik rádszólnak, ha nem vigyázol a saját felszerelésedre, akik miatt megtiszteltetés ide jönni akár külföldről is.

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat