jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Albás finn-dingi sikerek

| 2015-07-20

Albás finn - dingi sikerek

Az ARSC versenyzői eredményesen lovagolták meg a szelet a tavon
A Velencei tavon rendezték meg a hagyományos Laurel Kupa finn - dingi vitorlás versenyt, ahol jól szerepeltek a fehérvári hajósok.
Benépesült a tó vize színes vitorlákkal, a jó szelet saját hasznukra befogni szándékozó vitorlásokkal. A viadalon a rendező Alba Regia SC versenyzői szép sikereket értek el. Ugyanis: a Grand masters kategória dobogós helyeire csak az albások állhattak fel az eredményhirdetés alkalmával. Közöttük a végső sorrend az alábbi: Sipos Péter győzött, az ezüstérmet Sulyok Miklós szerezte meg, a bronz medál Demeczky Mihály nyakába került.

A Legend kategóriában az oszták színekben induló Gál Csaba győzött, az Alba Regia SC versenyzője, Schőmer András a 2. helyen végzett.
- Az átépítés miatt most kissé helyszűkén vagyunk, mivel az udvar átmenetileg összement. A fiatalok kiöregedtek, a következő utánpótlás csapatra várni kell, a középkorúakban vagyunk erősebbek. A bevételünk meghatározza a lehetőségeinket, a tagdíjak mellett vannak támogatóink, mint a mostani verseny névadója,és még néhányan mások. A finn-dingiben vagyunk erősek, a laser hajóosztályban van három aktív versenyzőnk, de legalább hárman vannak előttünk, így az laser hajóosztály felkészülése kerülne annyiba, mint a klub egész költségvetése. De a lényeg: létezünk és készülünk a szeptemberi országos bajnokságra, ahol Berecz Zsombort aligha tudjuk legyőzni, de érmekben azért reménykedünk - összegzett Sipos Péter, az Alba Regia SC vezetője, lelke, motorja.
Forrás: FMH.

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat