jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Becsületes küzdelem után 4. hely

| 2015-05-14

Becsületes küzdelem után 4. hely

2015.05.10 vasárnapra maradtak a helyosztó küzdelmek, amelyben tini csapatunk a B döntő 3-4 helyezéséért küzdhet a debreceni Ziccer Tigrisek csapatával. Az első félidőben még tudtuk tartani a lépést, de a másodikra sajnos "elfogytunk", a mérkőzés utolsó negyedében mindenki kapott lehetőséget, hogy a döntő utolsó mérkőzésén pályára léphessen.
Ziccer Tigrisek - DKKA 59:38 ( 13:10, 15-14, 15-6, 16-8 )

Máthé N. -, Vas B. 6, Németh B. 10, Makó B. F. 2, Füzy Cs. -,Cs.: Boros L. 4, Vas V. 2, Szabó P. -, Bucskó I. D. -, Kovács M. -, Tamás J. 4, Horváth D. 10

Ha mindenki a szívére teszi a kezét, bár a döntő előtt talán jobb eredményben is reménykedtek többen, az elért eredményt reálisnak kell tekinteni. Ősszel, szeptember-október során állt össze ez a csapat. Többen akkor kezdtek, vagy akkor kezdtek újra kosárlabdázni. Ennek megfelelően az itt (a B döntőben) szereplő csapatokhoz képest vagy fizikálisan, vagy technikai képzetségben némileg le vagyunk maradva. Ha azonban azt tekintjük, hogy ezekkel a csapatokkal ősszel milyen eredményre voltunk képesek, milyen védekezést mutattunk, és most hol tartunk hozzájuk képest, elmomdhatjuk, hogy jó úton járunk. Még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy az ország elitjébe kerüljön csapatunk, de az adotságaik és az idén elvégzett munka alapján ez teljesen reális cél.
Itt szeretném megköszönni a csapat minden tagjának az elmúlt időszak lelkes, becsületes munkáját, a szülők segítő támogatását és a játékosokkal korábban foglalkozó edzők áldozatkész munkáját. Salamon Endre

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat