jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Brandon Wood távozik az Alba Fehérvártól

| 2015-02-11

Brandon Wood távozik az Alba Fehérvártól

Nagy reményekkel várták a kosárlabda-szurkolók a két évvel ezelőtti bajnokcsapat egyik legjobb játékosának visszatérését ősszel. Brandon Wood azonban ebben a szezonban nem tudta felidézni akkori önmagát, sérüléssel is küzdve elmaradt a várakozásoktól. Közös megegyezéssel bontja fel szerődését a TLI-Alba Fehérvárnál. Lehet, hogy igazol helyére légióst a klub.
 
A Real Madrid elleni gálameccsen, általános szurkolói ováció közepette tét vissza Fehérvárra a nyáron Ausztriában próbálkozó Brandon Wood. A két évvel ezelőtti döntő MVP-je, az akkori bajnok és kupagyőztes Alba legjobb pontdobója a Real ellen parádézott, mindenki hasonló teljesítményben bízott vele kapcsolatban a bajnokságban is.  Itt azonban nem tudta megismételni legjobb szezonját, 12 mérkőzésen 9.7 pontot átlagolt, ez tízzel marad el a 2012/13-as idény alapszakaszában elért számaitól.

Sérülés is hátráltatta, s ahogy fogalmazott, bár mindent megtett, hogy felépüljön, és sérülten is vállalta az edzéseket és a játékot, nem érezte a bizalmat. Ezzel együtt köszönetet mondott a szurkolóknak az elmúlt években kapott szeretetért. Brandon Wood közös megegyezéssel távozhat Fehérvárról. A klubvezetés tervei szerint ezzel még nem ért véget a keret átalakítása, ami azt vetíti előre, hogy megpróbálnak igazolni a távozó játékos helyére - ez esetben alighanem újabb légiós érkezhet az Albához.
Forrás: http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_144592

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat