jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Először hazai pályán a csapat

| 2014-09-11

Először hazai pályán a csapat

Pénteken,szombazon és vasárnap is lesz meccs a Gáz utcában, az Alba előbb román, majd szlovák csapat ellen lép pályára. Várjuk szurkolóinkat! Az új szezomra alakuló Alba Fehérvár a hétvégén először mutatja meg magát "teljes fegyverzetben" a hazai közönségnek, nehéznek ígérkező, de éppen ezért jó szórakozást jelentő felkészülési meccseken. A CSM Oradea Nagyváradon legyőzte a mieinket, pénteken lesz lehetőség visszavágni. Ugyancsak erős ellenfél a szlovák Prievidza, a priviegyiek keretében is sok légiós található - vasárnap kiderül, le tudjuk-e győzni őket. A két külföldi csapat szombaton egymással mérkőzik a Vodafone Sportcentrumban.

-Érdemes lesz kilátogatni a csarnokba a hétvégén, nemcsak azért, mert hazai pályán most láthatják először a teljes csapatot a szurkolók, hanem mert erős, jó ellenfelek jönnek - mondta Halm Rolland szakosztály - igazgató az előttünk álló meccsekről.
Forrás: http://www.albakosar.hu/index.php?pg=news_3_2113

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat