jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Húsvéti adományosztás 2015

| 2015-04-07

Húsvéti adományosztás
A hagyományokhoz hűen idén sem maradhatott el a húsvéti adományosztás a Vodafone Sportcentrumban.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város, a Szegényeket Támogató Alapítvány, a Four Gates Hungary Kft. és a TLI - Alba Fehérvár Kosárlabda csapatának közreműködésének segítségével idén is megrendezésre került a húsvéti adományosztás.
A székesfehérvári rászoruló családok tartós élelmiszereket vehettek át. A kosárlabda csapat játékosai csokinyuszival, csokitojással, gyümölcsel és dedikált plakátokkal kedveskedtek a gyerekeknek.
Nagyon sok gyermek arcára tudtunk mosolyt csalni, remélvén hogy szebbé tettük ezzel a húsvéti ünnepüket. Köszönjük Székesfehérvár Megyei Jogú Város, a SZETA és a Four Gates Hungary Kft. támogatását és közreműködését.

Újra összefogott a Szegényeket Támogató Alapítvány, Székesfehérvár Önkormányzata és a TLI-Alba Fehérvár kosárlabda csapat. A tavalyi évben két alkalommal rendeztek adományosztást, idén pedig húsvét alkalmából segítenek a rászorulókon. „Minden olyan alkalom, amikor a város és partnerei adományosztásban vesznek részt és segítséget nyújtanak, külön öröm számunkra. Még nagyobb öröm, amikor egy sportegyesület és egy civil szervezet dolgozik össze és konstruktívan ilyen alkalmakat tud teremteni.” – mondta el Molnár Tamás civil tanácsnok, aki köszönetet mondott a Szegényeket Támogató Alapítványnak és a TLI-Alba Fehérvárnak. „Nemcsak adományosztást szervezünk, hanem alkalom ez a nap arra is, hogy a fiatalok példaképekkel találkozzanak. Ha merítenek ezekből az élményekből akkor a jelenlévő gyerekek lehetnek azok, akik kosárlabdázóként öregbítik majd Fehérvár hírnevét." - tette hozzá Molnár Tamás.
Az eseményen jelen volt Viza Attila önkormányzati képviselő és Dienesné Fluck Györgyi szociális és idősügyi tanácsnok is. A csütörtökön kiosztott csomagokban tartós élelmiszer és édesség is volt, a kosárlabdázóktól pedig a csapat által dedikált labdákat kaptak a gyerekek.
Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat