jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Királyi klub a királyok városában

| 2014-10-01

Királyi klubb a királyok városában Alba-Real Madrid kosármeccs októberben.
Fehérvárra érkezik a világhírű Real-Madrid kosárlabda csapata. A szervezők tályékoztatásaszerint a királyi klub október 8.-án 19 órakor a Vodafone
Sportcentrumban játszik bemutató mérkőzést az Alba Fehérvárral. A spanyol gárda a Puskás Múzeum látogatása után érkezi Fehérvárra, aholma Seuso kiállítást tekinti meg és a Magyar Király Szállóban ebédel az esti mérkőzés előtt. Ami korábban lehetőség volt, ma ,már tény: október 8-án Székesfehérvárra érkezik a Real Madrid kosárlabda csapata, hogy bemutató mérkőzést játszon az Alba Fehérvárral a Vodafone Sportcentrumban.

Dr. Cser Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere örömét fejezte ki, hogy a "királyi klub a királyok városába" érkezik. Elmondta, hogy egész magyar kosárlabda sportág életében fontos lehetőséget jelent a fehérvári mérkőzés, amely a korábbi Szent István Kupa megrendezésének is köszönhető, hiszen a nemzetközi utánpótlás tornán sikerűlt szorosabbra fűzni a sportdiplomáciai kapcsolatot a spanyolokkal. Hozzátette, hogy a világ elitben jegyzett csapatot láthatnak a fehérváriak, amelyben jó eséllyel friss vb-érmes játékosokat is láthatunk majd, hiszen a jelenleg zajló világbajnokságon több Real-játékos szerepel a spanyol válogatottban Székesfehérvár polgármestere kiemelte, hogy a város életében fontos lesz az október eleji időszak a kultúra területén is, mivel október 4-én nyílik meg a Seuso kincseket bemutató tárlat a városban. Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára a szövetség nevében nagy örömmel üdvözölte a magyar kosárlabda sport számára megtiszteltetést jelentő találkozót. Elmondta, hogy itt látják a visszaigazolását az utánpótlás tornák támogatásának, mivel a Real Madrid vendégjátékának megszervezésében kulcsfontosságú állomás volt a fehérvári Szent István Kupa utánpótlás-torna, amelyen tavaly és azt megelőzően is részt vett a Real Madrid. A főtitkár kiemelte, hogy a szövetség szeretné, ha Székesfehérvár lenne a helyszíne jövőre a sportág egyik utánpótlás Európa-bajnokságának is a nyári időszakban. Molnár Tamás, az esemény főszervezője a részletekről elmondta, hogy a Real Madrid csapata, a „Baloncesto” október 8-án, a meccs napján reggel érkezik a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan első útjuk a felcsúti Puskás Múzeumba vezet, majd onnan jönnek Fehérvárra. A madridi vezetők és a játékosok a Seuso-kiállítást is megtekintik és a Magyar Király Szállóban ebédelnek az esti mérkőzés előtt.
Forrás: http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_136058

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat