jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Komoly tervek az Albánál

| 2015-06-10

Két évre írt alá,látványosan játszó csapatot szeretne Dzunic

Miután megegyezett az Alba Fehérvár vezetőségével, aláírta két évre szóló szerződését Dzunic Braniszlav, aki visszatér korábbi sikerei színhelyére. A csapatot 2013-ban bajnoki és kupagyőzelemre vezető edző első feladatként a szakmai stáb, majd a keret magyar magjának kialakítását tűzte ki, s mint mondta, csalódott lenne, ha nem sikerülne olyan csapatot építeni, aminek játékát szívesen nézik a szurkolók.
Az aláírás fortmalitás volt, hiszen már múlt héten bejelentették, hogy két év után visszatáér Fehérvárra Dzunic Braniszlav. A 2011-ben bajnoki ezüstöt, 2012-ben bornzot, 2013-ban pedig aranyérmet szerző Alba mestere, aki utolsó itteni szezonjában a Magyar Kupát is megnyerte a csapattal, nem gondolkodott sokat, amikor elvállalta a felkérést. Halm Rolland ügyvezető is megerősítette, könnyen és gyorsan haladtak a tárgyalások, melynek végén kétéves szerződést kötöttek a visszatérő mesterrel.

"Az előző szezon nagyon rosszul sikerült, s miközben kerestük az okokat, szerettük volna jelezni, hogy a következőben mindenképpen javítani akarunk. Egy elismert és Fehérváron népszerű szakember szerződtetése ennek első lépése" - mondta Halm Rolland. "Dzunic Braniszlav már bizonyított a korábbi sikerekkel, vezetésével visszatérhetünk a hagyományainkhoz méltó helyre, az első négybe." Szintén örömét fejezte ki Mészáros Attila alpolgármester, a főtámogató város képviseletében, aki szerint külön öröm, hogy Dzunic családja itt érezte legjobban magát és ez is szerepet játszott a mester döntésében. A szurkolók körében roppant népszerű vezetőedző is azzal kezdte, hogy jó érzés újra Fehérváron lenni. "Sok ismerőssel találkoztam, a szeretetteli fogadtatás is minél jobb munkára ösztönöz. Örülök a visszatérésnek. Lépésről lépésre haladunk majd, először a szakmai stábot szeretném kialakítani, a korábbi tapasztalatokról fogok beszélni Góbi Henrikkel és a kapitány Simon Balázzsal is. A magyar játékosok igazolása lesz a következő feladat, jelenleg Simon, Csorvási és Supola rendelkezik szerződéssel, és Kovács Ádámnál van opciós lehetőség, amivel lehet, hogy élni is fogunk."
Dzunic kérdésre válaszolva elmondta, a jó szerkezet kialakítása nagyon fontos, a később igazolandó légiósok előtt a magar magot is ennek megfelelően szeretnék kialakítani. "Nem szeretném, ha torlódás lenne egyes posztokon, a cél, hogy mindegyiken legyen egy magyar játékos. A négyes poszt ilyen értelemben most lyukas, fogok beszélni Juhos Leventével, de hogy ő vagy más lesz-e ott a játékosunk, az majd később derül ki. Az esélyekről még nagyon korai beszélni, de az biztos, csalódás lenne, ha nem sikerülne egy olyan csapatot összerakni, amelyet jó nézni a szurkolóknak."
Az új szezonról Halm Rolland még annyit mondott, minden támogatóval leülnek, és nagyon bíznak benne, a megfelelő anyagi feltételek rendelkezésre fognak állni, hogy valóban sikeres legyen az Alba. Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat