jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Kosarasok látogatása a Kossuth Lajos Általános Isk

| 2014-11-12

Kosarasok látogatása a Kossuth Lajos Általános Iskolában
Rendhagyó testnevelésórán vettek részt kedd délelőtt a Kossuth iskola diákjai, hiszen ezúttal nem a tanároktól, hanem spotolóktól leshették el a kosárlabda apró mesterfogásait. A TLI-Alba Fehérvár játékosai közül Supola Zoltán, Csorvási Milán és Milan Kusonics jelent meg az órán, ahol dobóverseny majd egymás elleni játék volt a program.

A rövid köszöntő után azonnal melegítés, pár kör futás, majd több palánknál, korcsoportonként dobóverseny kezdődött. A Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermének felújítása nemrég fejeződött be, a szép, újszerű terem kiválóan alkalmas kosárlabdázni is. Supola Zoltánék a büntetődobások után az egymás elleni játékba is beszálltak, egy-egy rivális csapatot erősítve.
"Jó látni, hogy egyre többen szeretik a kosárlabdát Székesfehérváron. Most is láttunk néhány ügyes gyereket, akiknek kifejezetten érdemes lesz elkezdeniük a sportágat, mondjuk a Dávid Kornél Akadémián. Egészen fiatalon megállapítható már valakiről, hogy van érzéke a játékhoz, nem baj, ha nem magas és nem is nő meg kétméteresre, azért a kosárpályán sem csak óriások szaladgálnak" - mondta Supola. A TLI-Alba Fehérvár tavaly sikerrel bonyolította iskolalátogató prpogramját, és a tervek szerint idén is elmennek a kosarasok más iskolákba is.
Forrás:http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_140274

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat