jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Magyarok győzelme

| 2014-05-28

Sakk Mitropa Kupa: Szabó Krisztián kikapott
A mitropa Kupa közép-európai sakk-bajnokságon a magyar válgatott legyőzte Lengyelországot, viszont Szabó Krisztián nagymester kikapott a riválisától,így a következő forulóban pihen. "Vasárnap legyőztük a lengyeleket 2,51,5-re. Sajnos én vesztettem egy veszélyes fiatal, egy viszonylag alacsony Élő-pontszámos sakkozó ellen,akinek egyébként a három partiból így már 2,5 pontja van eddig. Sötéttel játszottam a jól megszokott Királyindiai védelmemet,amire egy érdekes mellékváltozattal reagált. Nem tudom pontosan meddig készülhetett,mert elképesztő gyorsan játszott, és nagyon erőseket lépett, alig hittem a szememnek.

Az ember a középjátékban már várja kicsit, ahogy ellenfele hibázik, és azt kihasználja, de itt erről szó sem volt, mert végig nyomás alatt tartott, és időt is alig használt.Végül aztán Ács Péter és Héra Imre győzelmével nyertünk ellenük, míg legnagyobb riválisunk, az olaszok 2,5:1,5-re vesztettek Ausztria ellen. Következő ellenfelünk Ausztria, én most pihenek, helyettem Pintér József játszik ma" - írta az FMH-nak Szabó Krisztián, a fehérvári nagymester.
Forrás:FMH.

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat