jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Markovic Luka az első érkező

| 2015-06-16

Megvan a TLI - Alba Fehérvár első nyári játékos-igazolása

Az új vezetőedző után már új játékosa is van a fehérvári kosárcsapatnak. A szerb származású, de a szabályok szerint hazai nevelésűnek minősülő Markovics Luka két évre írt alá az Alba Fehérvárhoz. A fiatal bedobó Paksról érkezik, ahol előzőleg már együtt dolgozott Dzunics Braniszlávval. Az is eldőlt, hogy Kovács Ádám nem hosszabbít szerződést az Albával.
Miután Dzunics Btaniszláv munkába állt, várható volt, hogy a játékoskeret kialakítása is megkezdődik. Ennek első eleme Markovics Luka szerződtetése. Dzunics Pakson is edzette a korábban Szolnokon nevelkdő és játszó, 21 éves, szerb-magyar kettős állampolgárságú Markovicsot, aki már eltöltött annyi időt Magyarországon, hogy nem légiósnak számít. Így jelenleg Simon, Supola, Csorvási és Markovics személyében négy magyar kosarasnak van szerződése a következő szezonra.

Nem lesz viszont az Alba Fehérvár játékosa a továbbiakban Kovács Ádám, akivel ugyan tárgyalt a klub, de nem kívánt élni szerződés-hosszabbítási opciójával. Juhos Leventének ajánlatot tett az Alba, a center még gondolkozik, hol folytassa. A hozzá hasonlóan lejárt szerződésű Tóth Péterrel egyeztet a menedzsment, és a klubhonlap szerint közben már a külföldi játékosokat is keresi a vezetőedző.
Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat