jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Mónika Eb-aranya

| 2014-06-03

Mónika Eb-aranya

Az Alba Regia SC karatékája felült a trónra
Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában rendezték a shinkyokushin karate felnőtt Európa-bajnokságot, ahol az Alba Regia SC magyar bajnok versenyzője, Kardos Kovács Mónika aranyérmes lett.
Egyre feljebb: 2012-ben Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, majd egy sérülés miatt nem kerülhette el a műtétet. De nem örülhetett, hiszen azt követően egy bokaszalagszakadás kereszül húzta a számításait, így a 2013-as versenyszezont teljes mértékben ki kellett hagynia.

Az idén tért vissza a tatamira,s azonnal ott folytatta, ahol két éve abba hagyta: magyar bajnok lett Szolnokon. De ezzel még nincs vége: Kardos Kovács Mónika - Sensei Kovács Ferenc  tanítványa - a Bakuban megrendezett shinkyokushin karate felnőtt Európa-bajnokságon aranyérmes lett. A bajnokok városa egy újabb dicsőséggel gyarapodott.
Forrás: FMH


Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat