jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Munkában a TLI-Alba Fehérvár

| 2015-08-13

Munkában a TLI-Alba Fehérvár

Egyéni és technikai edzésekkel, mondhatni egy ráhangoló héttel kezdte meg a nyári felkészülést a TLI Alba Fehérvár. A tényleges munka augusztus 17-vel indul, heti 10 edzéssel, a tervek szerint szeptember elejére már a végleges keret Dzunics Braniszlav vezetőedző rendelkezésére áll majd.
Az első héten a magyar mag ált munkába, kiegészülve néhány tehetséges utánpótlás korú játékossal. A válogatottban szerepelt Csorvási Milán és Supola Zoltán is ott volt a csapattal, mely egyenlőre a felkészülés első részét képező egyéni és technikai edzéseket teljesíti. Dzunics Braniszlav gárdája augusztus 17-től pörög fel, heti 10 edzés szerepel majd a programban, a vezetőedző bízik abban, hogy szeptember elejére már a légiósok is csatlakoznak a csapathoz.

"Úgy terveztük, hogy szeptember elejétől már legyenek itt a külföldi játékosok. Bízom benne, hogy tartani tudjuk ezt az időpontot, eddig nem sikerült megállapodnunk a kiszemeltjeinkkel, de úgy gondolom, nem vagyunk elkésve, időben vagyunk." - mondta el Dzunics mester.

A légiósok mellett még egy tehetséges magyar fiatallal is tárgyal a klub, az ő szerződtetésére legkorábban jövő héten kerülhet sor. Az Alba a bajnokság októberi rajtja előtt várhatóan 10 felkészülési mérkőzést játszik majd.
 
"A Komarno ellen kezdünk Székesfehérváron szeptember 3-án, majd a hónap végén szintén a Vodafone Sportcentrumban csapunk össze a Kaposvárral egy barátságos meccs keretében. Közben elindulunk majd három tornán is, játszunk Nagyváradon és Szombathelyen is, illetve lesz egy hazai rendezésű torna is. Úgy gondolom, ennyi mérkőzés elegendő lesz arra, hogy összeálljon a csapat játéka a bajnokság októberi rajtjára." - összegezte a felkészülés menetét Dzunics Braniszlav.
Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat