jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Nagy kedvvel látott munkához

| 2015-08-19

Nagy kedvvel látott munkához

Megkezdte az edzéseket a TLI-Alba Fehérvár. A régi-új vezetőedző Branislav Dzunic már várta az első tréninget. Örömmel tért vissza a Gáz utcába. Nem csak én vagyok elszánt és sikerre éhes, ugyanezt érzem a játékosokon is. Jó érzésekkel tértem vissza Gáz utcába, a csarnok az elmúlt esztendőben megszépült, sokkal jobbak a körülmények. A csarnok átépítése időszerű volt, korszerűbb lett, sokkal inkább alkalmas élsportra. Ahogy mondani szoktam, jobban terjeng benne a kosárlabda illata. A vezetőkkel kétéves szerződést kötöttem a nyár elején. Nem tudom, ez sok, vagy kevés, az edzőt sok helyen egy év után már megunják, remélem, ez itt nem következik be. Meggyőződésem, ismét sikeresek leszünk a csapattal – mondja Braniszlav Dzunic.

Jelenleg 12 kosaras pattogtat a parketten, több játékos bizonyíthatja rátermettségét a klub utánpótlásából. A vezetőedző és két segítője, Góbi Henrik és Blahó Barnabás öt felnőttnek ad útmutatást, a többiek saját nevelésű fiatalok. Új játékos egyelőre Luka Markovic, de ez nem sokáig lesz így, rövidesen újabb bejelentések várhatóak.
Napi egy edzéssel készülünk jelenleg, amolyan felvezető jelleggel, jövő héttől indul a komolyabb munka – folytatja Dzunic. - Most egyéni képzés zajlik, sok dobással, a futások egyelőre másodlagosak. A két válogatott játékosunk, Supola Zoltán és Csorvási Milán kedden csatlakozott hozzánk. Az első edzőmeccset szeptember 3-án, az MKB Rieker Komarno ellen vívjuk a Vodefone Sportcentrumban.

Szerző: Horog László

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat