jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Sakk Szakosztály


Másfél perc a 13 lépéshez

Az első szombat nemzetközi sakk nagymestere verseny 2. fordulójában Szabó Krisztián legyőzte dán riválisát,igaz nem mindennapi teljesítményt kellett ehez.

Néhány szó Szabó Krisztiánról...A dán nemzetközi mester Rasmus Skytte (2416 Élő-pont) volt az ellenfelem, aki a szicíliai védelem egyik legélesebb, a híres sárkány változattal lepett meg. El is gondolkoztam, hogy melyik repertoáromat válasszam. Később olyan bonyolult állás jött ki, hogy a rákövetkező lépéseimen közel 25 perceket gondolkoztam, ami azért elég sok. Meg is lett az eredménye, mert rohamosan fogyott az időm, ami egy kicsit stresszelt, de úgy éreztem, hogy erősebb a támadásom mint neki. A legizgalmasabb pillanatot sosem felejtem el, a 27. lépésben már csak másfél percem volt vissza, tehát a 40. lépésig, a plusz időig még 13 lépés. Tudtam, hogy nyerésre állok, de a 34 éves rutinos ellenfelem további áldozatok árán is a királyomat támadta. A hatalmas küzdelemben már szinte az egész terem a mi játszmánkat figyelte, pedig még elég sok játszma ment a miénken kívül is. Végül megtaláltam a legjobb védekezést, miközben fogyott az időm. A 33. lépéstől már inkább a kezem járt, mint az agyam, de láttam, hogy nyerni fogok. Így is lett, a 38. lépésben világos futómmal a tábla közepén mattoltam a királyát – értékelte a meccset Szabó Krisztián


Következő Nb1-es mérkőzésem március 23-án Zalaegerszeg ellen lesz az Atomerőmű SE Paks csapatommal.
Majd Április 5-6-án Franciaországba Nizzába utazom, Grasse szintén Nb1-es francia csapatommal lesz két mérkőzésünk.

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat