jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Simon Balázs visszatért az Albába

| 2014-06-25

Simon Balázs visszatért az Albába

Kétéves szerződést kötöttünk korábbi kapitányunkal, aki a Szolnoki évek után, ahogy fogalmazott, fizikálisan és mentálisan is csúcsformában érzi magát és mostantól ismét a fehérvári sikerért küzd.
A Vodafone Sportcentrum VIP-termében tartott tájékoztatón jelen volt Cser-Palkovics András polgármester, aki hangsúlyozta, Simon Balázs leigazolása üzenettel bír, hiszen az irányító "hazatér" Székesfehérvárra.

"Az előző szezon nem sikerült, de most úgy érzem, egy olyan csapat kezd épülni, amely visszatérhet az élmezőnybe. Emblematikus sportoló tér vissza a városba, aki szellemiségét tekintve is meghatározó, példakép lehet. A fiatal játékosok egy olyan vezért kapnak maguk mellé, amilyennel az előző idényben nem rendelkeztünk, össze tudja fogni őket. A város nevében köszönöm a támogatóknak, akik lehetővé tették ezt az igazolást" - mondta a polgármester. Az említett támogatók képviseletében Ribi Péter (Fehérvár Travel) és Sajni József (TLI Zrt.) vett részt az eseményen.
Dávid Kornél klubelnök is a köszönettel kezdte azok felé, akik eddig és ezután támogatják a sportágat "Még nem fejeződött be a csapatépítés, dolgozunk azon, hogy oda kerüljünk vissza, ahol minig, mindannyian szerettük látni az Albát". Halm Rolland szakosztály-igazgató kiemelte, a sok fiatal játékosnak szüksége van egy pályán és pályán kívüli vezérre, márpedig Simon Balázs, akivel most kétéves szerződést kötött a klub, már bizonyította, hogy ilyen vezéregyéniség.
 Simon Balázs a szerződés ünnepélyes aláírása után mondott néhány szót:: "Pár héttel ezelőtt egy komoly döntést hoztam arról, hogy elhagyom Szolnokot. Sokat tanultam és fejlődtem az elmúlt két évben, de úgy éreztem, ott át kell adnom a lehetőséget másoknak, fiataloknak, hogy megtapasztalják, milyen igen magas szinten játszani. Innentől egyetlen alternatíva volt számomra, Fehérvár, ahol nagyon sokat kaptam a múltban, adtam is, és szeretnék még adni. Mind fizikálisan, mind mentálisan a csúcson vagyok, szeretném ugyanazt a játékot nyújtani, mint korábban. Mostantól a város, a csapat sikeréért küzdök."
 

Kérdésre válaszolva Dávid Kornél elmondta, a klub szeretné, ha nemzetközi szinten is megmérettetné magát a csapat, de most úgy látják, erre nincs meg a teljes költségvetés. Amennyiben változás áll be a lehetőségekben, akár pótlólagos nevezéssel is élnének a nemzetközi kupában.
Forrás: http://www.albakosar.hu/index.php?pg=news_3_2076

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat