jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Szabó Krisztián remekelt

| 2014-06-04

Szabó Krisztián a felnőtt magyar válogatottal megnyerte a Mitropa-kupa felnőtt Közép-Európa bajnokságot a szlovák Ruzomberokban.

"Hatalmas hajrával sikerült megszereznünk a végső győzelmet. Kicsit Real Madrid - Atletico Madrid BL döntőhöz hasonlított, a 93. percig az Atletico vezetett  és a vége  4-1 lett a Real győzelmével. Nálunk Németország vezetett, egészen a 9. fordulóig, amikor legyőztük őket 2,5-1,5-es arányban.
10 csapat volt összesen, körmérkőzéses rendszerben zajlott az EB, így 9 forduló mindenki mindenki ellen.
Nagyon komoly kihívás elé néztünk, hiszen célunk a bajnokság megnyerése volt, nekem pedig egyénileg is jó teljesítményt nyújtani. Végül sikerült is megnyerni hatalmas küzdelemben, ráadásul még egyéniben is 3. tábladíjas lettem a 4. táblások közt, pedig  egy meccsel kevesebbet játszottam, mint legtöbben. Nagyon örülök, hogy ilyen győzelemmel sikerült bemutatkoznom a fenlőtt válogatottban." Szabó Krisztián

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat