jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Székely Norbert a fehérvári kosarasok vezetőedzője

| 2014-11-20

A nőknél öt bajnoki aranyérmet szerző, szövetségi kapitányként is ténykedő szakember, Székely Norbert a TLI-Alba Fehérvár új vezetőedzője. Az Euroleasing-Sopronnal veretlenül nyert 2013-as bajnokság  óta a soproni fiú utánpótlásban dolgozó Székely felnőtt szinten először vezet férfi csapatot, célja, hogy előrébb lépjen az Albával.
Honlapján jelentette be a fehérvári klub, hogy szerződést kötött az eddig női csapatokkal sikeres, de legutóbb a soproni fiú utánpótlást vezető Székely Norberttel. A 41 éves szakember ezt megelőzően egyszer, a MAFC-nál, Zsoldos András segítőjeként dolgozott felnőtt férfi együttessel, sikereit a női szakágban érte el. Ötször volt bajnok és kupagyőztes a sokáig egyeduralkodó soproni csapattal, bejutott vele az Euroliga négyes döntőjébe is. Női szövetségi kapitányként is tevékenykedett, az U-20-as lány válogatottal pedig Európa-bajnokságon szerzett ezüstérmet.

Székely Norbertet a szerda esti, MAFC elleni mérkőzésen láthatja először a fehérvári közönség, egyelőre csak megfigyelőként a nézőtéren, hivatalosan csütörtöktől vezeti a csapat edzéseit. Úton Fehérvár felé szólaltattuk meg az Alba új edzőjét, aki nem tagadta, örül a lehetőségnek, és érzi a felelősséget is, ami jár vele.
"Nagyon boldog vagyok, de látom, milyen nehéz hónapok elé nézek. Tudom, milyen elvárások vannak a csapat irányában, tudom, hogy a társaság meg akar ennek felelni, és én is hozzá akarom ehhez tenni a magamnét. Minden, amit eddig tettem, abba az irányba mutatott, hogy előbb-utóbb kipróbálom magam férfi vonalon, ez most összejött. Korábban is voltak megkeresések, tavaly is, most realizálódott ez a dolog. Tudom, ha valahol fontos, hogy jó csapata legyen a városnak, az Székesfehérvár, itt nagyon szeretik az emberek a sportágat, a város mögötte áll, és remélem, én is részese tudok lenni egy sikeres időszaknak."
Forrás:http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_140777

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat