jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Szent István Kupa Fehérváron

| 2015-01-27

Ismét Szent István Kupa Fehérváron

Harmadik alkalommal rendezik meg Fehérváron az U-16-os korosztály rangos nemzetközi kosárlabda-tornáját. Mint az előző két évben, most is eljön a Real Madrid, a Bayern München, itt lesz a két délszláv óriás, a Partizan és a Cibona, s persze a házigazda Dávid Kornél Akadémia csapata is. A mérkőzéseket a Vodafone Sportcentrumban ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.
 
Az A-csoportban a Real Madrid, a Dávid Kornél Akadémia, a Bayern München és az angliai Oakland College Wolwes, a B-csoportban a Partizan Beograd, a Cibona Zagreb, a spanyol Lucentum Alicante és a magyar U-16-os válogatott játszik majd a Szent István Kupán. Az első mérkőzés (DKKA - Bayern München) január 29-én, csütörtökön 12 órakor kezdődik, utána aznap 14.15, 16.30 és 18.45 a további meccsek időpontja. Pénteken és szombaton is ez lesz a menetrend, vasárnap, a helyosztók napján pedig 9.30-tól zajlanak a meccsek,a  döntő 16.15-kor lesz a két csoportgyőztes között. A szurkolók az összes találkozót ingyen tekinthetik meg a Vodafone Sportcentrumban.

Molnár Tamás ötletgazda, szervező elmondta, immár egyértelműen a legrangosabb korosztályos torna ez az esemény ebben az időszakban a térségben, amely nemcsak a kosárlabda óriásklubjainak naptárjába került be. Itt lesz a Bayern München akadémiájának vezetője ugyanúgy, mint az egyik nagy amerikai játékos-ügynökség európai megfigyelője. De rajtuk kívül is biztosan ülnek majd a nézőtéren menedzserek - tavaly csak utólag derült ki, hogy a Real Madrid egyik megfigyelője, aki hivatalosan nem jelentkezett be, végignézte a tornát. A résztvevő fiatal játékosok képességeiről pedig sokat elmond, hogy a tavalyi torna MVP-je azóta a Partizan felnőtt csapatában is pályára lépett. A szlovén Luka Doncic pedig legutóbb decemberben, szintén Fehérváron, válogatott színekben mutatta meg, miért készülhet már a Real Madrid nagycsapatával - tizenöt évesen...

A szervezők jelenleg dolgoznak rajta, hogy online közvetítésben is követhetőek legyenek a mérkőzések. A támogató Alföldi Tej kóstolókkal várja a kilátogatókat, akiknek szórakoztatásáról a meccsek között és közben táncos lányok is gondoskodnak. Négy napig ismét a kontinens legígéretesebb kosárlabdázóit láthatjuk Fehérváron - a három Vasas-kosarassal megerősített Dávid Kornél Akadémia és a magyar válogatott tagjai tanulhatnak tőlük - de azért persze megpróbálják éle is győzni a favorit külföldi csapatokat.
Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat