jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Tornagyőztes lett a TLI-Lba Fehérvár

| 2015-09-14

Tornagyőztes lett Nagyváradon a TLI - Alba Fehérvár
Az évekig Magyarországon játszó, autóbalesetben elhunyt korábbi román válogatott kosaras, Antonio Alexe emlékére rendezett nagyváradi tornán harmadszor vett részt az Alba Fehérvár. Dzunics Braniszláv csapata két légióssal felállva a házigazdát és az Inter Bratislavát is legyőzte, majd szűken kikapott a Skopjétól, és jobb kosárkülönbséggel először nyerte meg a tornát. Erős mezőny jött össze a ragyogó képességű, szolnoki, soproni majd szombathelyi játékosként az Albacomppal is nagy csatákat vívó Antonio Alexe emlékére rendezett kosártornán. Egykori klubja, a CSM Oradea az utóbbi években hagyományosan meghívja a fehérvári csapatot az eseményre, ezúttal a pozsonyi Inter és az Adria-ligában szereplő MZT Skopje társaságában. Az Alba a torna első napján a házigazda ellen váratlanul sima, 97-81-es győzelmet aratott. Fantasztikusan dobtak Simonék, 15 triplájuk esett be, Lóránt (19/9), Chery (18/12) és Spurlock (16/12) voltak a legeredményesebbek.

Szombaton az Inter Bratislava ellen szorosabb győzelem következett, bár ezen a meccsen is volt nagyobb az előny. A végjátékban már az ellenfél is vezetett, de 93-90-re az Alba nyert, melyben Lóránt ismét remekelt (27/9) és Spurlock is húsz fölé jutott (21/6). A vasárnap délelőtti utolsó mérkőzésen az alighanem legerősebb ellenfél. a Skopje ellen Simon Balázst és Lóránt Pétert pihentette a vezetőedző, Spurlock ellenben végig pályán volt és 23/6 ponttal a kosárszegény meccsen is kitett magáért. 68-61-re nyertek a macedónok, de a hármas körbeverésben (Nagyvárad, Skopje, Fehérvár) a mieink kosárkülönbsége volt a legjobb, így megnyerték az Antonio Alexe-emléktornát.

Spurlock kimagaslóan telejsített a három nap során, nem lenne meglepő, ha próbajátéka végén a szerződtetését javasolná Dzunics. A felkészülés hétfőtől itthon folytatódik, a munkába bekapcsolódik a harmadik légiós, Anthony Miles is, és a jövő hét végi szombathelyi tornára már ő is az Albával tarthat.
Forrás: szekesfehervar.hu

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat