jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Komoly program vár az U14-es csapatunkra

| 2014-12-09

Az elmúlt években sikert sikerre halmozó - kenguru és gyermek korosztályban is országos elsőséget szerző - serdülő
A csapatunkra rendkívül erős program vár az elkövetkező hetekben.

Elsőként a két ünnep között egy három napos zágrábi tornára utaznak, melyen 16 csapat vesz részt. A szervezők előrejelzése szerint 6 mérkőzést játszanak. A csoport mérkőzéseken a Split, a Cibóna és a KRA Novomesto ellen kezdenek, majd az ott elért eredmények szerint a legerősebb horvát csapatok mellett valószínűleg szlovén, bosnyák, olasz, szerb és német csapatok közül kerülhetnek ki a mieink további ellenfelei. (A részletekről a http://www.kkdubrava.hr/raspored-bozicnog-ok-kupa-2/oldalon olvashattok bővebben.)

Három héttel később igazi U14-es szuper tornát rendez a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. Az European Youth Basketball League U 14-es első fordulójára kerül sor Székesfehérváron, amelynek keretében az Alba Berlin, Cibona Zagreb, a Flash Beograd, a Stellazzurra BB Academy, UKS Prague mellett a Vasas, Honvéd és a MAFC fiataljait látjuk vendégül 2015. január 16-18 között.
Ennek programja: http://www.eybl.lv/new/ce_scheduler.php oldalon található

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat