jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Hírek

Érdi Mária és Vadnai Jonatán világbajnokok

| 2014-08-04

Érdi Mária és Vadnai Jonatán is Laser Radial U17 világbajnokok lettek!
Emellett Mári még az U19-ben is ezüstérmes lett a 81 hajós mezőnyben, míg Vadnai az 5. helyre jött fel a 159 versenyzőt felvonultató ifjúsági világbajnokságon!
Szombaton két zázófutammal ért véget a Laser Radial Ifjúsági Világbajnokság a lengyelországi Dzíwnówban a Balti - tengeren. 11, változatos időjárási viszonyok között levitorlázott futam után hirdettek. Volt gyenge és erős szél, napsütés és köd, minden ami széppé teszi a vitorlázást. Az első naptól folyamatosan javuló teljesítményt nyújtó legjobb magyar versenyzők Érdi Mária és Vadnai Jonatán az utolsó napon feltették a koronát egész heti teljesítményükre.

 Korosztályukban mindketten világbajnoki pozícióban várták az utolsó napi két futamot, amelyeken aztán esélyt sem hagytak ellenfeleiknek, sőt, még a két évvel idősebbek között is előre léptek a 11 futamos versenyen. Érdi Mári az összetettben 3. helyen csak pár ponttal vezetett a lengyel Magdalena Kwasna előtt az U17 korosztály világbajnoki címéért vívott versenyben. Az utolsó előtti futamon mindenkit legyőzve kellő előnyt szerzett, majd az utolsón a javát megőrizve érdemelte ki újabb világbajnoki címét. Mindezt olyan eredményesen tette, hogy végeredményben a két évvel idősebbek között, azaz U19 korosztályban is ezüstérmes lett! Vadnai Jonatán az utolsó előtti futamban bebiztosította U17 korosztályos világbajnoki elsőségét, majd egy 3. hellyeé a két évvel idősebbek között is feljebb lépett az összetett listán és az 5. helyen végzett.
Eredményük jó előjele a hónap második felében a kínai Nacsingban megrendezésre kerülő Ifjúsági Olimpia előtt. Ott Érdi Mária és Vadnai Jonatán képviseli Magyarországot a Byte hajóosztály futamain. A Laser Radial Ifjúsági Viláűgbajnokságon Hirschler Ludovika is jól vitorlázott, és a 39. helyen végzett. Haidekker Zita 52. lett.
A fiúknál Dénes Bence 97.,Scharf Máté 121.,Munkácsi Tamás 139.,Domonkos Dávid 151. helyen végzett. Részletes eredmények: Fiúk: http://dziwnowlaserworlds2014.sailingnet.pl/results.php?kl=Laser%20Radial%20Boys
Lányok: http://dziwnowlaserworlds2014.sailingnet.pl/results.php?kl=Laser%20Radial%20GirlsHivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat