jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Vili bácsi emlékére

Tisztelt Sporttársunk, volt Iskolatársunk, székesfehérvári sport szerető Barátaink!
Tudott számunkra, hogy elment közülünk Demeter Vili bácsi, Székesfehérvár díszpolgára, a fehérvári kosárlabda sport megalapítója, volt tanárunk, edzőnk.
Aki ismerte Vili bácsit, tudja, hogy emberi nagysága felejthetetlen nyomot hagyott a városnak, volt diákjainak, az általa nevelt sportolóknak, valamint a sportszerető fehérvári közösségnek.
Mi, régi tanítványai szeretnénk méltó emléket állítani Vili bácsinak, hosszú, emlékezetes munkásságának, ezért kezdeményeztük, hogy emlékhely készüljön a Gróf Széchenyi István Szakközépiskola sportcsarnokában Vili bácsi tiszteletére,  valamint  a sportcsarnok  „Demeter Vilmos Sportcsarnok” néven működhessen a jövőben.
A sportcsarnokban egy Vili bácsit ábrázoló domborművet szeretnénk elhelyeztetni emléktáblával, amelynek avatását a szeptemberi Széchenyi napokon kívánnánk megtenni.
A sportcsarnokot szeretnénk olyan műszaki állapotba hozni, hogy alkalmas legyen a dombormű  valamint  a felirat felhelyezésére, aminek forrását szintén az adományokból szeretnénk fedezni.
Ehhez szeretnénk kérni a volt tanítványok, sportolók, sportot szerető fehérvári  polgárok anyagi támogatását.
Az 1997-es SZJA ADÓTÖRVÉNY 45.§.1. pontja lehetővé teszi, hogy Ön személyi jövedelemadójának 1 %-a fölött rendelkezzen. A 2013-as évi adóelszámoláskor kell Önnek nyilatkoznia, hogy milyen célra ajánlja fel ezt az összeget. Kérem, szíveskedjék ezzel a Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolában működő OKTATÁSFEJLESZTŐ SZÉCHENYI ALAPÍTVÁNYT támogatni. Az egyéb adományok javasolt mértéke  magánszemélyektől 5-10 000 Ft . Természetesen, ettől eltérő mértékű - kevesebb, több -  összeggel is támogatható az emlékmű. Cégektől, intézményektől, sportegyesületektől anyagi forrásaik függvényében várjuk támogatásukat. Az adományokat az Oktatásfejlesztő Széchenyi Alapítvány  bankszámlájára kérjük utalni.  Adószám: 1 9098966-1-07
Bankszámla száma: Oktatásfejlesztő Széchenyi Alapítvány :  10102952-38076719-00000005
Köszönettel, a kezdeményezők:
Széchenyi Alapítvány         Dominó Csaba     Tajti Zoltán       Szilassy László          Korecz Tibor

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat