jún.

30

19:00
Vodafon csarnok
Kosárlabda
Aki számít ott lesz
júl.

10

17:00
Vodafon Csarnok
Sakk
Nos ez még érdekesebb...
júl.

25

17:00
Veszprém Nagycsarnok
Karate
Tétmeccs
júl.

31

18:30
Szegedi JA Csarnok
Kosárlabda
aug.

07

19:00
Balatonalmádi
Vitorlás
Na ezt nézd meg!
Szakosztályok

Székesfehérvár belvárosában található sportlétesítmény 2013 második felében felújításra került, megszépült, bővült. Az impozáns, megújult létesítményben kialakításra került 5 db VIP páholy boksz, 1 db tárgyalóterem, 1 db konferencia helység, melyeknek bérlésére van lehetőség.

Ismertető és bérleti díjak:
Vodafone Csarnok bérleti díjak
Tovább...

Vitorlás szakosztály

Beköszöntő


...sokáig ücsörögtem a gondolaton, majd Sipivel megszültük az AlbaRegia Virlás Klub blogját, mit internetes oldalnak is szánunk. Próbálkozunk, tanuljuk ezt a műfajt, a hibákért bocs. De reméljük sok örömét leli majd benne mindenki, mert éppen megtalálja benne közös életünk emlékeit, vagy a legfrissebb infókat könnyen elérte.

Szeretnénk az Alba Regia Vitorlás Klub honlapján is üzenni, egy közösséghez tartozol!

Az ARSC klub egy közösség mit a közös szórakozásunk, a vitorlázás tart össze... meg a Sipi.  Most erre a fórumra is elkezdünk építeni.  Na nem azért, hogy kíméljük...versenyek előtt, péntek este, szombat reggel izzott Sipi telefonja, hogy mi is lesz a hétvégi versennyel. Ne szokjatok le róla...:) de a klub megpróbál ezen a csatornán is eljutni hozzátok...(na meg majd jön a Facebook, meg a Twitter, meg a...a...i-message!:))

Ez a Blog rólunk, a klubról, versenyekről, a vitorlázásról fog szólni, NoPolitika. Vitát kulturált hangnemben folytatunk! A blog szabályokat majd valahogy útközben megalkotjuk és közzétesszük.

Mint minden újszülöttet megilleti őt is a gondoskodás és szeretet, hogy nagyra nőjön. Küldjetek hozzászólásokat, képeket, videókat! Kicsit kutakodj  a régi képek között, küldd át, mi megbecsüljük. Fésüld meg gondolataid és közzétesszük.

Kedves Klubtagok, Pártoló tagok, Érdeklődők, számítunk rátok!

Jó szelet!

Bartos Zoltán

Hivatkozások

Alba Fehérvár Kosárlabda csapata

2014 évi reklámajánlat